Shri Yantra

Shri Yantra
Shri Yantra

2011. március 18., péntek

A szattvikus, vitalizáló ganoderma kávé

„Az élet fénye maga az ÚR,
alszik az ásványok régiójában;
álmodik a növények országában;
felébred az állatok birodalmában és
teljes tudattá virágzik az emberben.”

(Sarmad, a 17. században élt zsidó származású szufi,
Forrás: http://www.vegetarianus.hu/ujsagok/veghirl/04/vegeletm.html)


Furcsán hangozhat azok számára, akik jógával foglalkoznak, hogy egy kávét szattvikusnak, vitalizálónak nevezek. A hagyományos jóga étrend ugyanis nem ajánlja a kávé fogyasztását (csakúgy, mint az alkoholét és egyéb drogokét), azok tudatunkra gyakorolt negatív hatásai miatt. Ezek az élelmiszerek – és még egyéb ételek is – alacsony szintű energiát hordoznak, amely nem segíti elő fizikai testünk  – s ezzel együtt energetikai rendszerünk – tisztulását, és megakadályozzák felsőbb tudatállapotok megtapasztalását.

A szattvikus táplálkozásról ld. a márc. 17-i blogbejegyzésemet: http://csendkavehaz.blogspot.com/2011/03/szattvikus-taplalkozas.html)

Saját tapasztalataim, valamint barátnőmé, akivel sok évvel ezelőtt együtt kezdtük a jógát, azonban egyértelműen azt mutatják, hogy a ganoderma kávé - ellentétben a hagyományos kávéval - valóban vitalizál, energiával tölt fel, nemcsak fizikai, de szubtilis (kifinomult) szinten is dinamizálja a különböző burkainkat. Csaknem négy havi rendszeres, napi fogyasztás után megállapíthatom, hogy a ganoderma kávé minden szinten harmonizál, vitális energiával tölt fel és kiegyensúlyozottá tesz, növeli a teherbíró képességet és csökkenti az alvásszükségletet. Az elmét folyamatosan segít tisztán tartani, sőt, a kifinomult érzékelés, az éleslátás is fokozódik. Azóta képes vagyok egyszerre több dologra is koncentrálni, jobban sikerül a spirituális gondolkodás és a mindennapi élet feladatainak összeegyeztetése, sőt, vannak tapasztalataim, melyek azt mutatják, hogy egyszerre tudok elmélyedni a spirituális gyakorlatban és valamely engem foglalkoztató kérdésben, problémában, miközben oly módon tudok egyszerre mindkettőre – erőfeszítés nélkül – figyelni, hogy mire befejezem a gyakorlást, megoldást találok a kérdésemre is!
Vagy: a mindennapi élet teendői, pl. a munka közben is jobban képes vagyok fenntartani a kapcsolatot a felsőbb tudatszintekkel, e két terület egyre inkább áthatja egymást.
Döntésképességem is megnőtt, céljaim világosabbá váltak spirituális és „evilági” szinten is.

A ganoderma gomba a fizikai testre gyakorolt méregtelenítő, lúgosító, tisztító hatásának, valamint a benne található csaknem 200 tápanyagnak (köztük a természetben megtalálható egyik legerősebb gyógyhatású anyagnak, a szerves germániumnak) köszönhetően javítja a szervezet öngyógyító képességét, rendkívüli módon erősíti az immunrendszert. Elmondhatjuk, hogy rendszeres fogyasztása teljesen „rendbe teszi” a fizikai szintünket, egészségünket. Ezáltal persze pozitívan hat ki felsőbb tudatszintjeinkre is. Nem véletlen, hogy a „gyógynövények királyának” fogyasztása egykor Kínában csak a császárok privilégiuma volt…


A ganodermáról ld. http://www.gombakavehaz.dxn.hu/ganoderma,
ill.: http://www.gombakavehaz.dxn.hu/blog?year=2011&month=1&day=20,
és a márc. 17-i blogbejegyzésemet:
http://csendkavehaz.blogspot.com/2011/03/pecsetviaszgomba-terapias-hatasai-avagy.html,


A ganoderma kávéban a gombakivonatot ugyan valódi, 100%-os arabica kávéhoz keverik hozzá, a ganoderma gomba pozitív hatásai azonban – a tapasztalataink nyomán úgy tűnik – teljes egészében semlegesítik a hagyományos kávé savasító, negatív tulajdonságait, nemcsak fizikai, de felsőbb szinteken is.

A DXN ganoderma kávéja ráadásul különlegesen finom íz-élményt nyújt, aki egyszer megkóstolta, rendszerint nem akar többé hagyományos kávét inni!

A kávé, tea, kakaó és egyéb ganoderma gombát tartalmazó étrend kiegészítők megrendelhetők, kipróbálhatók itt: http://www.gombakavehaz.dxn.hu/termekek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése