Shri Yantra

Shri Yantra
Shri Yantra

2011. március 19., szombat

Fontos és sürgős üzenet

Forrás: Körösi Csoma Jógaegyesület honlapja

Sürgős üzenet iskolánk szellemi vezetőjétől (2011. február 26.)

"Kedveseim, kérem, olvassátok el figyelmesen – akár többször is – az üzenetünk végén található cikket! Megfigyelhetitek, hogy a naprendszer szintjén felgyorsulnak az események. Eljött a pillanat, hogy ne maradjunk ölbetett kézzel, illetve ne vonjunk vállat egy gúnyos mosoly kíséretében, mondván „Engem ez nem érdekel.” Gondoljátok végig, hogy itt az ideje, hogy mindannyian, akik tudunk a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramról, összeszedjük magunkat, és odaadással cselekedjünk a kijelölt időpontokban, mivel ha ezt nem tesszük meg, akkor egy bolygószintű katasztrófára számíthatunk, melyre, mint tudjuk, 1917-ben, Fatima-ban, Szűz Mária is figyelmeztetett csodálatos jelenéseiben, melynek során több,  mint 70000 emberi lény számára mutatta meg ezt a veszélyt egy félelmetes látomásban.

Mivel ez a veszély azonnali, mégegyszer kérünk Benneteket, mindnyájatokat, akik tudtok a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramról, hogy mostantól fogva igyekezzetek megvalósítani ezt a módszert, legalább naponta kétszer! Azoknak az emberi lényeknek, akiknek nincsen munkahelyük, azt tanácsoljuk, hogy naponta legalább háromszor végezzék el ezt a módszert!
Ily módon közösen cselekedve, remélhetjük, hogy Isten segítsége által - melyet, ha összeszedjük magunkat, megkapunk - elkerülhetjük azt a katasztrófát, mely külön-külön mindnyájunkat érintene. Tudatosítsátok, hogy már a rendelkezésünkre áll egy fontos kinyilatkoztatás Istentől, mely alapvető fontosságú, és amelynek minél többünket mobilizálnia kellene, egyben motiválnia kellene arra, hogy a Legfelsőbb és Hatékony Módszert nap, mint nap legalább kétszer elvégezzük.

Kérlek Benneteket, hogy olvassátok el nagyon figyelmesen ezt az üzenetet, és döntsétek el, hogy most - jobban, mint eddig bármikor - eljött az ideje, hogy tegyünk valamit a Föld bolygóért, mindnyájunkért és mindenkiért külön-külön, még mielőtt a katasztrófa elkerülhetetlenné válik, mert akkor a keserű megbánás már hiábavaló lesz. Hiába mondanánk majd akkor: „Mennyire ostoba voltam, hogy nem szedtem össze magam akkor, hogy Isten segítségével sikerüljön elkerülni ezt a bolygószintű katasztrófát!” Kérem, emlékezzetek, hogy tudni a tennivalókat, és mégsem cselekedni, a legnagyobb gyávaság, melynek katasztrofális következményei lesznek, ha nem cselekszünk itt és most, még amíg nem késő! Emlékezzetek, hogy itt és most - jobban, mint eddig bármikor - szükség van arra az egy grammnyi gyakorlatra, mely képes megmenteni bennünket és a Terra bolygót egyaránt.

Szükséges, hogy egy pillanatra se veszítsük szem elől, hogy a Legfelső és Hatékony módszerben odaadással cselekedve, önmagunknak is nagy segítségére leszünk, és így érezni fogjuk az Isteni Atyától rajtunk keresztül megnyilvánuló óriási segítséget, amikor a Legfelsőbb és Hatékony Módszert naponta legalább kétszer elvégezzük. Reméljük, hogy ily módon az Atyaisten megkönyörül rajtunk, és az azonnali katasztrófa, mely a Terra bolygót fenyegeti, késleltethető – vagy miért is ne – teljes mértékben elkerülhető lesz!

Annak érdekében, hogy ennek a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramnak a fontosságát minél jobban megértsétek, arra kérlek Benneteket, hogy amikor találtok erre szabadidőt, tanulmányozzátok minél figyelmesebben a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramról kiadott füzetet!

Megígérem Nektek, hogy mostantól mindig naprakész hírekkel foglak informálni Benneteket azokra a napkitörésekre vonatkozóan, melyek mostantól terjedőben lesznek. A Legfelsőbb és Hatékony Módszert naponta kétszer, figyelmesen és kitartóan végezve, remélhetjük, hogy a Föld bolygó elnyeri Isten megbocsátását, és így nem fog bekövetkezni a Szűz Mária által 1917-ben, Fatima-ban megjövendölt katasztrófa.

Szükséges, hogy önzetlenségről tegyetek tanúbizonyságot, és ne arra gondoljatok, hogy majd mások összeszedik magukat, és így mi nyugodtan foglalkozhatunk a saját csipcsup, haszontalan, vagy akár nyilvánvalóan rossz cselekedeteinkkel, azzal, hogy majd mások megteszik helyettünk azt, amit tulajdonképp mi is megtehetnénk. Emlékeznünk kell arra, hogy a mitikus Damoklész kardja folyamatosan ott lebeg a Föld bolygó felett a Nap által.

Kérlek Benneteket, cselekedjetek nagy odaadással, és gondoljatok arra, hogy mostantól fogva minden egyes nap, amit átéltek, lehet az utolsó napotok, ha továbbra és tétlenségben, egoizmusban maradtok, az oly sok mindenkire jellemző kicsinyes módon úgy gondolva, hogy nekem nincs időm ilyen semmiségekre, majd mások, akiknek elég idejük van, összeszedik magukat. Ne feledjétek el, hogy ha sokan azok közül, akiknek rendelkezésükre áll „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogram, ugyanilyen kicsinyes módon gondolkodnak, akkor nagyon kevesen fogják megvalósítani a Legfelsőbb és Hatékony Módszert, és ebben a helyzetben kétségkívül számíthatunk arra, hogy a katasztrófa érinteni fog bennünket, és mindenkit, aki a Föld bolygón él.

Szükséges éleslátással megfigyelnetek, mennyire aljas és perverz a média ebben az országban (Románia), és a mai napig visszautasította, és várhatóan vissza is fogja utasítani, hogy figyelembe vegye a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramot. A romániai médiának ez a bűnös hozzáállása abból adódik, hogy a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramot az a szellemi iskola kezdeményezte, aki ellen a média igazságtalanul és szüntelenül harcot folytat. Biztosak lehettek abban, hogy ha a bolygó szabadkőművessége indított volna el egy ilyen jellegű, Sürgős Bolygószintű Akcióprogramot, akkor azt nap, mint nap bemutatnák, még a csapból is az folyna. Mivel azonban ezt a Sürgős Bolygószintű Akcióprogramot ez a szellemi iskola kezdeményezte, a média hallgatni fog, mely által azt bizonyítja, hogy megragad egy bűnös hozzáállásban, mely ellentmond annak a pártatlan hozzáállásnak, melyet a médiának képviselnie és megnyilvánítania kellene. Erről nem azért tettem említést, mintha arra számítottam volna, hogy a média beszélni fog a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramról, hanem hogy alátámasszam, a média a szabadkőművesség szolgálatában áll, és éppen ezért nem reagál az embertömegeknek arra a sürgető igényére, hogy megtudja az igazságot.

Ugyanakkor, szükséges megfigyelnetek, mennyire ostoba a médiának ez a hozzáállása, hiszen ha ez a bolygószintű katasztrófa valóban bekövetkezik, akkor a szerkesztőségek, a rádió- és televízióadók, valamint az ott dolgozók, szintén érintve lesznek, sokan közülük el fogják veszíteni az életüket vagy szörnyű egészségi állapotba fognak kerülni. A média vezetői mégis makacsul, gonoszul és ostobán ragaszkodnak hozzá, hogy szisztematikusan megjátsszák magukat - még most is -, hogy nem hallottak a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramról.

(…)
Szükséges megértenünk, hogy mindannyian, akik ismerjük a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramot, naponta kétszer gyakorlatba kell ültetnünk, hogy a közös erőfeszítéseink által hozzájáruljunk ennek a katasztrófának az elkerüléséhez, mely ellenkező esetben - ha megelégszünk azzal, hogy továbbra is ölbe tett kézzel üljünk, és azt mondjuk „Nincs, mit tenni.” -, elkerülhetetlenül be fog következni.

Emlékezzetek, hogy mindössze annyit kell tennünk, hogy naponta gyakorlatba ültessük Szűz Mária isteni ihletésű tanácsait, ehhez pedig az szükséges, hogy mi, akikben létezik az intelligencia, felelősségérzet és jóindulat magja, most, azonnal összeszedjük magunkat, amikor ez a katasztrófa még nem indult el, és állítsuk meg, még mielőtt bekövetkezne!

Jegyezzétek meg, hogy ha nem cselekszünk most, amikor még lehet, akkor később már nem tehetünk semmit az ellen a katasztrófa ellen, mely több évre érintheti a Föld bolygót!

Azoknak az emberi lényeknek, akiknek megvannak erre az anyagi kereteik, azt tanácsoljuk, hogy végezzenek fényáldozatot naponta 100 gyertyával, és ajánlják a gyertyák fényét arra a célra, hogy megakadályozzák egy ilyen katasztrófa bekövetkezését a Föld bolygón. Amennyiben lehetséges, jó, ha elmagyarázzátok a Legfelsőbb és Hatékony Módszert az ismerőseiteknek, esetleg végezhetitek velük közösen, annak érdekében, hogy sürgősen megsemmisítsük azokat a negatív energiákat, melyek a Terra bolygót kiteszik ennek a katasztrofális veszélynek.

Kérem, tartsátok szem előtt, hogy a jelek azt mutatják, hogy az efféle katasztrófa kitörésének veszélye nagyon nagy! Ennek tudatában, helyes most cselekednünk, míg nem késő. Ne feledjétek, hogy az utólagos sajnálkozás, hogy nem tettem meg, amit kellett volna, semmit sem fog érni, miután – amennyiben továbbra is megmaradunk ebben a tétlenségben, közönyben és egoizmusban - egy ilyen katasztrófa bekövetkezik.
Hamarosan jelentkezni fogunk egy átfogóbb cikkel, melyet már elkezdtünk előkészíteni. Reméljük, hogy mindazok, akik figyelmesen el fogják olvasni ezt az üzenetünket, késlekedés nélkül összeszedik magukat, és naponta kétszer meg fogják valósítani a „NEM APOKALIPSZIS!” Sürgős Bolygószintű Akcióprogramot.

A helyzet súlyosságára tekintettel szükséges megértenünk – jobban, mint eddig bármikor – hogy mostantól fogva, közös erővel, mindannyiunknak együtt kell fellépnünk, naponta kétszer. Kérlek, ne feledjétek, hogy ha nem cselekszünk minél többen, együtt, akkor – ahogyan ezt a tudósok is előrejelzik - egy ilyen katasztrófa mostantól fogva gyakorlatilag bármikor – mostantól fogva bármelyik nap – bekövetkezhet, és ez azután rövid időn belül szörnyű, bolygószintű katasztrófát válthat ki, mely konkrétan bennünket is érinteni fog, akik tudtunk a veszélyről, de tétlenségünk és a ránk jellemző szkepticizmus miatt mégsem cselekedtünk. Kérem, hogy mostantól fogva ne feledjétek, hogy ez az isteni alternatíva, mely már a rendelkezésünkre áll, és amely a Legfelsőbb és Hatékony Módszer, működni fog (saját, egyéni javunkra, és mindenki javára egyaránt), ha sokan (főként azok, akik ismerjük ezt a módszert) együtt, közös erővel cselekedni fogunk!"

„Tudni és nem cselekedni a legnagyobb gyávaság. Főleg, ha az ember beavatott, és rengeteg hatékony módszert ismer, melyeket alkalmazhat olyankor, mikor különféle balszerencsével találja szemben magát, sosem szabad elhagynia magát. Főleg ilyen helyzetekben tovább kell küzdeni, még akkor is, ha nehéz idők vannak, és minden ellenünk dolgozik. Egyben sosem szabad szem elől tévesztenünk azt sem, hogy az ilyen helyzetek egyben szellemi próbatételek is számunkra."

Gregorian Bivolaru, jógatanár


ÓRIÁSI NAPKITÖRÉSEK PUSZTÍTHATJÁK EL A FÖLD BOLYGÓT

A NASA-nak (USA) a Nap dinamikájával foglalkozó megfigyelőjét meglepte az a hatalmas napkitörés, mely 2011. február 15-én, reggel magyar idő szerint kb. 2.45 – 4.00 között történt. A kitörés a 11058-as napfoltban volt, és a röviddel utána megvalósított becslések szerint egyértelműen az utóbbi négy év legerőteljesebb napkitörése volt, beleértve a tavaly (2010) augusztusi, a Földről szabad szemmel is látható kitörést.

Az egyre erőteljesebb napviharok – mindamellett, hogy létrehozzák az Északi sarkkör közelében érzékelhető, csodálatos északi fényt (aurora borealis) - óriási fenyegető veszélyt is jelentenek a Föld bolygóra nézve. A jelenlegi napkitörés jelentős mennyiségű, magas energiájú ultraibolya sugárzást (EUV) is kibocsátott, valamint hatalmas felületi tömeget engedett ki, amely a becslések szerint 36-48 órán belül éri el a Föld bolygót, amely képes befolyásolni a bolygónkon működő kommunikációs műholdakat, valamint az energiát létrehozó rendszereket. Ez a napkitörés a jelenlegi napcikluson belül a legnagyobb volt, amely 2008-ban kezdődött és megrázó módon igazolta azokat a pusztító hatásokat, amelyek megjelenhetnek a bolygónk szintjén: akkor amikor a részecske tömeg és a kisugárzások behatoltak a Föld légkörébe, az egész bolygón hatottak a magas feszültségű vonalakra, valamint a műholdak működésére, és megszakításokat okoztak Kínában 17-én csütörtökön, a rövidhullámú rádiósugarakban is.

A NASA kutatói előre látták az egyre erősödő napműködést. Michio Kaku, a New York-i Egyetem asztrofizikusa figyelmeztetett a napműködés 2012-13-ban bekövetkező maximumára és a közeljövőben várható rendkívül erős napkitörésekre. A közelmúltban történtek alátámasztják a tényt, hogy az ehhez hasonló, rendkívül erős Naphoz kapcsolódó jelenségek az előrejelzettnél hamarabb is bekövetkezhetnek.
Ezért Michio Kaku szakértő igyekszik meggyőzni az amerikai adminisztrációt, tegyen komoly lépéseket tegyen az elektronikus és kommunikációs készülékek védelmében, hogy kibírják a jövőben bekövetkező egyre erősebb napkitörések hatásait. Az értékelések szerint 2013-ban olyan jelenségek történhetnek, amelyek kockázata akár a Föld bolygó teljes energetikai (elektronikai) rendszerére pusztító lehet.

Érdemes tudnunk, hogy a tudósok számításai szerint a Nap képes akár 20-szor erőteljesebb kitörést létrehozni, mint a február 15-i. Tavaly (2010-ben) dr. Richard Fisher, a NASA heliofizikai részlegének vezetője többek között a következőket olvasta fel és jelentette be nemzetközi sajtónak: „Tudjuk, hogy az ehhez hasonló hatalmas napkitörések megtörténhetnek, de azt nem tudjuk felbecsülni, hogy ez mennyire lesz rossz a Föld bolygónak.” Majd hozzátette: „A legrosszabb esetben először a kommunikációs rendszerek, a műholdak és a repülőgépek irányító rendszerei omolhatnak össze. Majd a bankokban, a kórházakban vagy akár a saját otthonunkban lévő elektronikus berendezések. Amennyiben mindezek bekövetkeznek, ez az egész emberiség számára óriási problémát fog jelenteni. Milliók élete kerül veszélybe. A Föld bolygó nagy részei - az energiagerjesztő-rendszerek összeomlása miatt – évekre teljes sötétségbe kerülnek, mert ezek kijavítása nagyon sok időt vesz majd igénybe.” Mindezeket jelentette be dr. Richard Fischer.
A legfelsőbb és hatékony módszer leírását megtaláljátok az ezoterikus jóga cikkei között:
http://www.tantra-yoga.hu/legfelsobb-es-hatekony-modszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése