Shri Yantra

Shri Yantra
Shri Yantra

2011. április 30., szombat

A Cordyceps gomba csodálatos növekedése (csak erős idegzetűeknek!)DXN CORDYCEPS


A Cordyceps sinensist (kínai hernyógombát)  évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására.

Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, amikor kínai sportolók az 1993-ban Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé került. Mára egyre több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerő és az állóképesség javítása terén.


A CORDYCEPS HATÁSA A TELJESÍTMÉNY FOKOZÁSÁRA

Miért használják a sportolók a Cordyceps-et?

A nagyobb energiaszint, vitalitás és állóképesség elérése érdekében. Mióta egy edző bevallotta, hogy a kínai atlétikai válogatott rekordokat döntögető futóit ezzel etette, a sportolók igen nagy becsben tartják. A kutatások pedig alátámasztották hatásosságát, továbbá a szív-és érrendszerre, valamint az immunrendszerre kifejtett járulékos hatásaira is fényt derítettek.

Javítja az energiaszintet és állóképességet:
   A sejt mitokondriumokban (a sejtek "energiatermelő gyára") növeli az energiatermelést.
   Növeli a tüdő oxigénfelvevő kapacitását.
   Növeli a glükóztermelő enzimek mennyiségét a májban, ami ezáltal az izmok számára nagyobb mennyiségű elérhető glükózt biztosít.

Növekvő vitalitás
Javuló regeneráció és egészséges szív
Erősebb immunrendszer


Továbi információ: http://gombakavehaz.dxn.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése